Time Management bij Rebel – De ervaring van anderen!

In de cursus Time Management van Rebel Opleiding & Advies gaat u aan de slag met uw persoonlijke tijdsproblemen om weer ruimte te creëren in uw agenda. U leert uw activiteiten zo in te delen dat u uw tijd beter kunt plannen en rust in het bedrijf krijgt. Peter de Jongh de Leeuw en Wanda van Milgen gingen u al voor en delen hun ervaring!

Sneller en gestructureerder werken

Peter de Jongh de Leeuw : “Afgelopen week heb ik het laatste deel van de cursus Time Management afgerond. In eerste instantie had ik zo mijn twijfels of dit echt zo nuttig was voor ons bedrijf. Toch heeft Dirk mijn ogen geopend om sneller en gestructureerder te werken. Inmiddels pas ik zo’n 60% van wat ik met de cursus geleerd heb toe en ik wil dit de komende tijd zeker verder gaan opbouwen. Het toepassen van Time Management vraagt een eenmalige investering van tijd om voor jezelf een goed systeem op te zetten. Daarna zal je alleen maar tijdswinst ervaren.”

De cursus
Dirk-Jan Rebel, Rebel Opleiding & Advies: “Tijdens de cursus Time Management behandelen we diverse onderwerpen. Onder meer keuzes maken, werken aan prioriteiten, plannen en organiseren, structureren van taken en agenda en het omgaan met steeds meer werk komen aan bod. Zo bent u als ondernemer klaar voor gestructureerde groei van uw bedrijf!”

Bewustwording
Wanda van Milgen: “Wat een verrassing, een cursus Time Management gewonnen op de Wegwijsbeurs! Best spannend om er naar toe te gaan. Met de gedachte: zal het niet een beetje tegenvallen omdat het gratis is? Maar wat viel dat mee! De heer Rebel is een gedreven docent! Ik heb genoten van de cursus en vond het leerzaam. We kregen een stukje bewustwording mee: de juiste dingen doen op het juiste moment! Het is echt een hele praktische cursus, laagdrempelig en geen hoogdravende taal!”

Bent u ook op zoek naar tips om uw tijd beter in te delen en rust te creëren? Neem gerust eens contact met ons op!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *