ONLINE LEEROMGEVING

Fysieke en online hulp gecombineerd

Hulp op jouw moment en jouw eigen tempo.

Hulp vragen is toch al een hele stap en dan nog eens al die gesprekken. Daar zie je mogelijk tegenop.
Heb je een hulpvraag dan hebben wij een mooi alternatief. Na het eerste gesprek (een intake is onmisbaar) kan je namelijk direct online aan de slag.
We kijken eerst of we je kunnen helpen. Daarom is het eerste halfuur van de intake gratis. Kunnen we niet helpen dan zoeken we een adres waar je wel geholpen kunt worden.
In veel gevallen kunnen wij helpen en dat doen we vanuit de praktijk. Dus een nuchtere praktische aanpak. Op die manier voel je direct of deze aanpak bij je past. In de meeste gevallen kunnen we direct handvatten meegeven zodat je al verder kunt.
Om tijd en geld te besparen hebben we heel veel uitleg op video gezet. Zo kan jij op je eigen moment dat doornemen of nog eens even terug kijken hoe het ook al weer zat.

FYSIEKE EN ONLINE HULP GECOMBINEERD

NUCHTER EN PRAKTISCH

EIGEN TIJD EN TEMPO

Voor wie is onze hulpverlening?

Of we nu jong of oud zijn: we kunnen tegen problemen aanlopen, om wat voor reden dan ook.
Vanuit onze ervaring en identiteit bieden wij hulp. Wij zoeken het goede voor een ieder die zich in een moeilijke situatie bevindt. We doen dit vanuit onze christelijke achtergrond waar Bijbelse kaders normbepalend zijn. Dat betekent niet dat je christen moet zijn om hulp te vragen en te ontvangen. Iedereen is welkom ongeacht achtergrond en/of geloofsovertuiging.

Trajecten
Twee veel voorkomende problemen zijn gebrek aan zelf vertrouwen en angsten. Onder het laatste verstaan we zowel  faalangst als angst- en paniek aanvallen. Voor beide gevallen hebben wij een praktische aanpak die direct resultaat geven. Om dit beter in het systeem te brengen van de persoon hebben wij daar langere trajecten van gemaakt.
Het traject voor meer zelfvertrouwen is Persoonlijke Ontwikkeling en voor angsten noemen we dit traject Omgaan met angst. Voor beide trajecten kunt u zich inschrijven maar dat kan alleen na dat er een intake gesprek heeft plaats gehad.
Trajecten bestaan uit een aantal fysieke consulten en verder kan men veel zelf doen met behulp van video’s die hier voor zijn opgenomen.

Probleemjeugd??
Veel ouders ervaren het gedrag van hun kinderen als problematisch. De volgende woorden worden dan gehoord: brutaal, respectloos, grenzeloos, onvoorstelbaar, egoïstisch en veel anderen meer. Maar wat is de oorzaak? Veelal is het aangenomen gedrag een opvullen van een enorme leegte. Het traject Persoonlijke Ontwikkeling kan deze jongeren helpen. De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod: persoonlijke doelen stellen, richting kiezen, communiceren, omgaan met problemen, de kunst van het luisteren, omgaan met emoties, conflict beheersen, alcohol en je toekomst, discipline is gaaf. Dit traject is uitermate geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar. Het traject is zeer persoonlijk omdat er maandelijks een gesprek plaats vindt over persoonlijke hobbels en voortgang. Tussendoor is er ruimte voor acute hulpvraag.
Voor de naast betrokkenen, zoals ouders vriend of vriendin, biedt het traject ondersteunende video’s. Zo weet de directe omgeving waar de jongere aan werkt en kan de naast betrokkene tot grote steun zijn.

Maar er is ook andere problematiek waar u hulp voor kunt vragen. Denk aan relatieproblemen, gezins- en opvoedproblemen, verslaving, misbruik en meer. Herkent u bepaalde problemen, wacht dan niet maar neem contact met ons op.
Hulp vragen is de helft van de oplossing.

Traject Persoonlijke Ontwikkeling

Inhoud traject:
– minimaal 11 fysieke consulten
– minimaal 20 video lessen
– minimaal 10 bel momenten
– begeleidende video’s voor naast betrokkenen
– minimaal 10 bel momenten
– 3 uur vrij in te vullen hulpuren
– zo nodig dagelijks of wekelijks bericht contact
– mogelijkheden voor acute hulpvraag

€ 247,50 incl btw per maand
€ 204,55 excl btw per maand
totaal 12 maanden

Traject Omgaan met Angst

Inhoud traject:
– minimaal 11 fysieke consulten
– minimaal 14 video lessen
– begeleidende video’s voor naast betrokkenen
– minimaal 10 bel momenten
– 3 uur vrij in te vullen hulpuren
– zo nodig dagelijks of wekelijks bericht contact
– mogelijkheden voor acute hulpvraag

€ 247,50 incl btw per maand
€ 204,55 excl btw per maand
totaal 12 maanden

Consulten

1e gesprek inclusief intake meestal 1,5 uur
Bij intake hoort ook typologietest welke online wordt gemaakt. De uitslag wordt tijdens de intake besproken.
Voor het aanvragen van een consult kunt u een e-mail sturen naar [email protected] of bellen met 06 4949 7262

€ 96,80 incl btw per uur
€ 80,00 excl btw per uur
intake 1e half uur gratis

Hulp vragen is het begin van de oplossing. Aarzel niet, bel nu!