Zakelijk

Als ondernemer wil je verder en daar heb je handvaten voor nodig. Handvaten van mensen die jou en jouw bedrijf begrijpen. En handvaten van mensen die je daarnaast kunnen uitdagen om jouw grenzen te verleggen.

Rebel biedt een breed scala aan trainingen en persoonlijke coaching aan.

De ondernemer meer voldoening laten ervaren uit datgene wat hij doet. Dat is waar wij blij van worden!

Particulier

Ook als persoon wil je verder. Zowel in je persoonlijke ontwikkeling als bij de opvoeding van je kinderen. Je staat er niet alleen voor, maar kunt met hulp van anderen verder komen.

Gedreven door onze passie om samen verder te komen, hebben wij methodes en trajecten ontwikkeld om u als persoon te laten ontwikkelen.

Onze passie is om mensen te helpen ontwikkelen. Samen komen we verder…

Rebel Academy

Pieter over Rebel Opleiding en Advies

Bewustwording en balans
De trainingen en coaching van Rebel brengen mij bewustwording van mijn huidige positie en geven mij inzicht in waar ik naar naartoe wil.
Daarnaast helpt het mij om de balans te vinden tussen werk en privé. Ik weet nu heel duidelijk dat het maken van een plan belangrijk is als je wilt groeien met je bedrijf.

Pieter van der Giessen

Persoonlijke ontwikkeling

Succes zit ‘m niet in de hoeveelheid, maar in de manier waarop
Dirk-Jan Rebel

Als ondernemer is persoonlijke ontwikkeling de belangrijkste focus. Als jouw bedrijf groeit, maar je groeit zelf niet mee, dan groeit je bedrijf je letterlijk boven de ‘pet’. Dat is een reden waarom veel ondernemers het hoofd niet boven water houden en/of burn-out raken.

Succesvol persoonlijk ontwikkelen, is het genieten van jouw bedrijf. Voldoening halen uit wat je doet. Dat betekent automatisch dat je overzicht nodig hebt. Structuur in jouw bedrijf en in je handelen.

De focus van Rebel Opleiding en Advies ligt daarom eerst op de persoonlijke ontwikkeling van de ondernemer. Daarnaast zijn er strategische handvatten die onmisbaar zijn voor het leiden van je eigen bedrijf.